Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Koopzondagen.com met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Koopzondagen.com verstrekt door middel van deze website louter informatie over koopzondagen en andere op winkelen gerichte informatie.

Koopzondagen worden toegewezen door gemeentes, maar de winkeliers zijn niet verplicht open te zijn op deze vrije koopzondagen.
Het is verstandig om even te bellen met een winkelier in het gebied waar de koopzondag van toepassing is.

Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Koopzondagen.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Koopzondagen.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Koopzondagen.com opgenomen informatie.

Verwijzingen naar sites die niet door Koopzondagen.com worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Koopzondagen.com uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Koopzondagen.com worden onderhouden wordt afgewezen.